dhr. P. de Korver: "Mijn zoon was blijven zitten in de 3e en een niveau teruggezet, maar heeft..."

"...in slechts 6 maanden door de ondersteuning en structuur van Masterklas zijn diploma gehaald!"Huiswerkbegeleiding Masterklas

Over mij

huiswerkbegeleiding Mijn naam is Hans Olijve, ik ben 17 jaar werkzaam in het onderwijs als docent aardrijkskunde. Ik wil deze ervaring op een andere manier inzetten door het persoonlijk begeleiden van leerlingen en kleinere groepen.

Ervaring

Als docent heb ik ervaring met begeleiden van leerlingen in het voortgezetonderwijs (VMBO/HAVO/VWO). Daarnaast heb ik als docent gewerkt aan de lerarenopleiding-aardrijkskunde (HBO).

Bijles docenten

De bijlessen worden gegeven door docenten die deskundig zijn in hun vakgebied.

Goede sfeer en duidelijke regels

Voor succesvol leren is concentratie de eerste vereiste. Ook is het belangrijk dat je weet wat je moet doen en hoe je dat aanpakt. Ik help je om je werk te plannen en een leerstrategie te ontwikkelen. We zorgen dat je in een veilige en ontspannen sfeer kunt werken.

Intake

Voordat de begeleiding start krijg je eerst een gesprek. Hierin komt aan de orde hoe het huiswerk geleerd/gemaakt wordt, welke ondersteuning nodig is en wat Masterklas kan bieden. Ook wordt in kaart gebracht welke specifieke begeleiding noodzakelijk is.

Evaluatie

Ook tijdens de begeleiding wordt met enige regelmaat geƫvalueerd. We proberen de begeleiding steeds zoveel mogelijk aan te sluiten op de persoon.